Rólunk


Viki

Sziasztok, én Horváth-Mándli Viktória vagyok. A fotózás számomra már életstílus. Szeretek új embereket megismerni, a fotózásban is a folyamatos megújulás és fejlődés motivál. A modern, vidám, színes képek állnak hozzám a legközelebb. Kedvenceim a hagyományos szabadtéri és a lifestyle stílusú képek.

Krisztián

A nevem Horváth Krisztián. Esküvő és portréfotózással foglalkozom. Több éves fotós tapasztalattal rendelkezem, leginkább a természetes fények, spontán pillanatok megörökítése áll hozzám a legközelebb. Célom, hogy munkám művészi, elegáns és időtálló színvonalat képviseljen.

Rólunk írták

Szeretetettel ajánljuk mindenkinek Vikit és Krisztiánt!A fotózásunk alkalmával nagyon jól éreztük magunkat, nagyon segítőkészek, kedvesek és kreatívak voltak. Ha bármikor újra fotózást szeretnénk biztos, hogy őket választanánk. Sok sikert kívánunk nektek. 

 
Réka & Tibi

Kedves Viki és Krisztián!

Hálás vagyok a munkátokèr és az ott töltött időèr. Közvetlenek,barátságosak vagytok és minden pillanatra oda figyeltek hogy meg legyen örökítve. Bárkinek tiszta szívből ajánlak titeket.  

 

Kristóf Tamara


Kedves K&V Photo!
Nagyon szépen köszönjük a csodálatos képeket! Bátran fogunk ajánlani titeket. Szuper jó hangulat volt az egész fotózás veletek. Kedves, barátságos társaság vagytok. Köszönjük hogy a legszebb, legcsodálatosabb napunkat megörökìtettètek.

 

Tomi & Anita


Kedves Viki és Krisztián!

Mikor eldőlt hogy mikor lesz a nagy nap, lázasan keresgéltünk, ki örökítse meg nekünk életünk legnagyobb eseményét. Úgy gondoljuk, a legjobb fotósokat sikerült választani! Köszönjük, hogy megörökítettétek életünk legszebb napjának fontos pillanatait. Köszönjük a fantasztikus esküvői képeket, az esküvő napján végzett remek munkátokat és a kedvességeteket. Jószívvel ajánlunk titeket mindenkinek, és ha a jövőben fotósokra lessz szükségünk,biztos hogy nem lesz kérdés kiket hívunk. Puszi nektek! 


Dávid & Petra


Kedves Viki és Krisztiàn!

Nagyon szépen köszönjük a munkátokat.Nagyon szép munkát végeztetek.Csak ajánlani tudunk titeket bárkinek.A hideg ellenére is nagyon jól éreztük magunkat .Ha bármikor még lenne szükségünk csodás fotókra, ti lesztek az elsők,akiket felkérnénk További sok sikert kívánunk!


Laci & Szilvi